Rreth nesh:

POD.al është kompania e parë në Shqipëri që merret ekskluzivisht me krijimin dhe prodhimin e podcasteve.

Themeluar në 2023, me një mision të qartë: fuqizimi i zërit të çdo brandi, biznesi apo individi që ka një histori për të ndarë, duke i mundësuar mjetet dhe teknologjinë më të fundit të përmbajtjeve audio-vizuale.

Ne besojmë se nëpermjet zërit dhe tregimit mund të krijohen lidhje kuptimplota mes njerëzve, pa u mjaftuar vetëm me mënyrat tradicionale të konsumimit të medias; ajo çka duam të përthithim nga bota janë histori të vërteta, dhe zëra të besueshëm që na i sjellin ato kudo ku ndodhemi.